لكي سيدتي مدونة الطبخ العربي والعالمي لكي سيدتي مدونة الطبخ العربي والعالمي
الطبخ

آخر المواضيع

الطبخ
الطبخ
جاري التحميل ...
الطبخ

فراخ مشوية

 طريقة عمل فراخ مشوية فى الفرن

الفراخ دى اسمها بجاوى هى بتكون صغيرة

وطعمها سكر تتاكل اكل  ومشهورة  في الريف  

اللى مش هيقولى تسلم ايدك مش منزل حاجه تانى

وكمان اللى تعجبة الوصفة يعملها مشاركة 


المقادير :-

فراخ سليمة 

كوب صلصة طماطم 

ملح + بهارات + فلفل اسود

ورق لورا + مرقة دجاج 

1/2 كوب زيت

جزر 

بصل 

طماطم




طريقة التحضير -

هنجيب حله كبيرة زى دى ونحط فيها الجزر المتقطع 

والبصل والتوابل والطماطم و ورق اللورا وشوية بهارات 

بعد هنقوم بسلق الفراخ بس مش هنسويها بالكامل ) 

بعد كدا هنحط صلصة الطماطم والبهارات والملح والزيت ونقلب الخليط ونحضر صينية مدهونة بالزيت ونضع فيها الفراخ المسلوقة ونضع فوقها نصف الخلطة وندخلها الفرن الى ان يحمر وجهها ثم نخرج الصينية ونقلب الفراخ على الوجه الثانى ثم نضيف باقى الكمية وندخلها مرة اخرى الفرن الى ان يحمر وجهها ونخرجها من الفرن وتقدم على سرفيس بها بقدونس مقطع وتقدم ساخنة .

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم

إتصل بنا